Miracle Yoga

"Yoga is voor iedereen"

"Fit terwijl je zit"

Een stoelyogales bestaat uit ontspannings- en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, versterkende oefeningen en verschillende lichaamshoudingen. 
De yogahoudingen van de mat worden op een creatieve manier vertaald naar de stoel en qua intensiteit aangepast op de groep. Ook tijdens deze les krijgt de adem veel aandacht.

Voor bedrijven en scholen (gewoon in de kleding die je op dat moment aan hebt) voor onder meer een fris en helder brein, meer focus en concentratie, vermindering van stress en spanning los te laten, ontladen en opladen gedurende een werkdag en losse spieren. Ik kom gewoon op locatie bij uw kantoor, bijvoorbeeld in de lunchpauze.

Ook heb ik samenwerkingen met verschillende vergaderlocaties.

Voor zorginstellingen, ouderen of mensen met (lichte) beperkingen o.a. voor het soepel en sterk maken van de spieren en gewrichten, verlaging van de bloeddruk, verbetering van de slaap, meer balans (val preventie), stimulatie van de bloedsomloop, verbetering van de motoriek en concentratie enzzzz. 
Tijdens een les kunnen zittende en staande oefeningen gecombineerd worden, afhankelijk van de beperkingen van de deelnemers. Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. 

Of gewoon voor mensen die graag aan yoga en/of beweging doen.
Stoelyoga is absoluut niet suf of saai, de les kan in zwaarte en uitdagingen aangepast worden en is daarom ook erg leuk en geschikt voor mensen die eens een andere vorm van yoga willen proberen.

"Al zijn de bewegingen maar klein, de positieve effecten zijn groot, dat is de kracht van stoelyoga"!

Af en toe neem ik fimpjes op die ik met iedereen deel, deze staan op mijn Youtube kanaal, 
zoals deze stoelyoga voor het hele gezin.

Stoelyoga tijdens de 24 uur van Woerden

                                Stoelyoga tijdens de ouderen beurs