Miracle Yoga

"Yoga is voor iedereen"

Kinderyoga / Yogaparty

Op een speelse manier worden er individuele (en bij meerdere kinderen ook groeps) oefeningen en spelletjes gedaan om te ontspannen, het lichaam te rekken en strekken en kennis te maken met de ademhaling en andere zintuigen.
Goed voor onder andere de motorische en zintuiglijke ontwikkeling, flexibiliteit coördinatie​, zelfvertrouwen, fantasie, ontspanning en concentratie van een kind.

Zo af en toe bied ik leuke kinderyoga-evenementen aan (in schoolvakanties of andere leuke momenten), houd mijn Facebook in de gaten voor de berichtgevingen hierover.

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje?
Een yogaparty, lekker chillen op je billen, super leuk!
Ik kom op locatie bij u thuis, bij mooi weer lekker buiten en ik heb ook verschillende locaties die ik kan huren, bijvoorbeeld op de boerderij , dansstudio of in een "echte"yogastudio. 
Een yogaparty is al te boeken vanaf 
70,- zie hier de prijzen, neem gerust contact voor mij op voor de exacte prijs..

Ook heb ik een samenwerking met Colours4Kids, de yoga kan daar eventueel naar wens uitgebreid worden met een creatieve workshop als bijvoorbeeld mandala zandtekeningen of een dromenvanger maken, een mala ketting rijgen of een talking stick maken, klik hier voor meer informatie over deze party's.

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden( (ook personal kinderyoga is mogelijk).

Als Na Schoolse Opvang activiteit bied ik op verschillende scholen in blokken kinderyoga aan.

Ik vind het super leuk dat ik mijn oude vakgebied (ik ben officieel geschoold als verzorgende en heb gewerkt op een kinderdagverblijf) kan combineren met mijn nieuwe vak en passie als yogadocente.


(Yoga tijdens een kinderfeestje bij de Workshop Factory)