Yoga therapie/coaching voor iedereen

"Yoga is voor iedereen"

Diverse activiteiten die ik af en toe doe op aanvraag:
(heb jij een verzoek die er niet tussen staat, neem gerust contact op)

Kinderyoga / Yogafeestjes

Op een speelse manier worden er individuele (en bij meerdere kinderen ook groeps) oefeningen en spelletjes gedaan om te ontspannen, het lichaam te rekken en strekken en kennis te maken met de ademhaling en andere zintuigen.
Goed voor onder andere de motorische en zintuiglijke ontwikkeling, flexibiliteit coördinatie​, zelfvertrouwen, fantasie, ontspanning en concentratie van een kind.

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje
Een yogaparty, lekker chillen op je billen, super leuk!
Ik kom op locatie bij u thuis, bij mooi weer lekker buiten en ik heb ook verschillende locaties die ik kan huren, bijvoorbeeld op de boerderij , dansstudio of in een "echte"yogastudio. 
Een yogaparty is al te boeken vanaf 70,- zie hier de prijzen, neem gerust contact voor mij op voor de exacte prijs..

Ook heb ik een samenwerking met Colours4Kids, de yoga kan daar eventueel naar wens uitgebreid worden met een creatieve workshop als bijvoorbeeld mandala zandtekeningen of een dromenvanger maken, een mala ketting rijgen of een talking stick maken, klik hier voor meer informatie over deze party's.

Als Na Schoolse Opvang activiteit bied ik zo'n 2 x per jaar. op verschillende scholen kinderyoga workshops van
6 weken aan. Deze zijn ook op aanvraag te reserveren.

Ouder / kind yoga

Even tijd samen met jouw zoon of dochter en ontspannen tijdens een anderhalf uur durende ouder-kind yoga workshop. Tijdens deze workshop ga je samen met je kind yoga houdingen uitvoeren, adem- en ontspan oefeningen doen en we eindigen met een yoga nidra afgestemd op kinderen.

Ik vind het super leuk dat ik mijn oude vakgebied (ik heb gewerkt op een kinderdagverblijf) kan combineren met mijn nieuwe vak en passie als yogadocente.
Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden (ook personal kinderyoga is mogelijk).
Er is geen vaste (groeps)les op het rooster.

GroepsYoga 

Yoga heel leuk als groep, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, familiedag, teambuilding activiteit of als personeelsuitje.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor binnen of buiten, zoals:

🌸 Duoyoga
🌸 Stoelyoga
🌸 Mindful wandelen 
🌸 Yoga Nidra 
🌸 Geitenyoga
🌸 Yogabingo
🌸 Een combinatie van 1 of meer bovengenoemde vormen of geheel naar eigen wens in te vullen
🌸 En uiteraard zijn deze arrangementen ook te boeken i.c.m. een heerlijke (healthy) lunch of diner of zelfs een hele retraite dag.
Lees hier meer over de genoemde yogastijlen.

Je kunt deze sessies boeken op verschillende locaties waar ik mee samenwerk of ik kom naar een door u gewenste locatie. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.