Miracle yoga...en meer

"Yoga therapie / coaching voor iedereen"

Stoelyoga; "Fit terwijl je zit"

De stoel is vaak een vast "hulpmiddel" tijdens de meeste lessen die ik geef.

Een gehele stoelyogales bestaat uit ontspannings- en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, versterkende oefeningen en verschillende lichaamshoudingen. Zittende en staande oefeningen kunnen gecombineerd worden, afhankelijk van de mogelijkheden van de deelnemer(s). 
De yogahoudingen van de mat worden op een creatieve manier vertaald naar de stoel en qua intensiteit aangepast op de persoon / groep.

Voor zorginstellingen, ouderen of mensen met beperkingen; 
Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. 

Stoelyoga kan helpen bij het soepel en sterk maken van de spieren en gewrichten, verlaging van de bloeddruk, verbetering van de slaap, meer balans (val preventie), stimulatie van de bloedsomloop, verbetering van de motoriek en concentratie etc.
Ik kom veel bij ouderen aan huis voor een personal sessie.

"Al zijn de bewegingen maar klein, de positieve effecten zijn groot; dat is de kracht van stoelyoga"!

Officeyoga voor bedrijven  en scholen kan bestaan uit stoelyoga (gewoon in de kleding die je op dat moment draagt) voor onder meer een fris en helder brein, meer focus en concentratie, vermindering van stress en spanning los te laten, ontladen en opladen gedurende een werkdag en losse spieren.
Ik kom op locatie bij uw kantoor, bijvoorbeeld in de lunchpauze.
Ook heb ik samenwerkingen met verschillende vergaderlocaties.

Foto Stoelyoga tijdens de 24 uur van Woerden              

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn