Yoga therapie /coaching voor iedereen

"Yoga is voor iedereen"

Yoga Coaching/Therapie

Ik ben officieel gecertificeerd Yoga coach/therapeut. Mijn specialisatie ligt op het gebied van yoga bij (chronische) pijn, psychosomatische klachten, blessures, beperkingen en yoga bij kanker, stress, depressie en burn-out, maar ook in het lesgeven van yoga aan ouderen.

Ik heb een heerlijke ruimte aan huis waar ik in alle rust mensen kan ontvangen of kom bij de mensen aan huis.
Ook is het mogelijk via een online sessie privé sessies af te spreken, mocht je bijvoorbeeld niet in de buurt wonen.

Yoga Coaching/Therapie kan uitkomst bieden bij:

🌸 Burn-out, stress en spanningsklachten
🌸 Slaapproblemen of ernstige vermoeidheid
🌸 Voortdurende spierpijn, hoofdpijn of kramp
🌸 Psychosomatische klachten
🌸 Chronische aandoeningen als bijvoorbeeld reuma
🌸 Onverklaarbare pijnklachten
🌸 Depressie
🌸 Meer rust in je dagelijks leven
🌸 Hoe je kunt (blijven) bewegen ondanks de pijn
🌸 Het leren omgaan met pijn en/of beperkingen
🌸 Herstel na een operatie of blessure
🌸 Psychische en mentale klachten
🌸 Ouderen aan huis als valpreventie en om te blijven bewegen
Of:
🌸 ...iets anders waar je graag mee wilt leren omgaan of vanaf wilt?

Na een intake, waarin ik jouw lichamelijke en/of geestelijke hulpvraag zal achterhalen, bekijken wij samen welk traject er nodig is en hoeveel sessies, bij minimaal 3 tot 5 is er soms al resultaat te behalen /  verbetering optreden afhankelijk van de hulpvraag.
De gemiddelde prijs ligt rond de € 65 per uur, afhankelijk van het aantal sessies en de hulpvraag zal ik een persoonlijke prijs bepalen.

Personal Yoga Coach/Therapie wordt volledig op de persoon (of groep) en naar wens, behoefte en benodigdheden aangepast en is vaak een combinatie van de verschillende yogastijlen die ik aanbied.

De sessies bestaan niet uit ingewikkelde yogaposes of "zweverig gedoe", maar bijvoorbeeld uit:

🍃 Mindfulness/bewustwordingsoefeningen
🍃 Rek- en strekoefeningen
🍃 Slaapyoga (yoga nidra)
🍃 Bereiken van diepe ontspanning
🍃 Fascia (bindweefsel) therapie
🍃 Ademoefeningen
🍃 "Gewoon" stil zitten of liggen
🍃 Wandelyoga
🍃 of andere oefeningen die voor jouw herstel nodig zijn.

Zeker door mijn eigen ervaring met chronische pijn en ook burn-out, depressie en chronische spanningsklachten kan ik als ervaringsdeskundige van toegevoegde waarde zijn als coach/therapeut. 

Ik ben ook "onderaannemer" van Zinzijn, als yoga coach kan ik voor het UWV verschillende (modulaire) trajecten begeleiden als bijvoorbeeld het werkfit traject.

Enkele recensies:

Had geen ervaring met yoga, maar door lichamelijke klachten en stress gedurende bepaalde periode personal yoga gevolgd bij Nathalie. Mooie ruimte en niets geen zweverig gedoe. Heeft mij geholpen om weer grip op mijn lijf te krijgen. Nathalie bedankt!

Miracle Yoga door Nathalie is een aanrader. Ik ben bij haar terecht gekomen omdat zij vanuit haar eigen ervaring,  leven met chronisch pijn haar lessen kan aanpassen op de wensen en mogelijkheden van de klant. Door het maken van een persoonlijk plan leer ik hoe om te gaan met mijn beperkingen waardoor ik weer optimaal kan genieten van mijn yogalessen zonder pijn.

Vaak hoorde ik van mensen over yoga en hoe fijn ze het vinden.
Om eerlijk te zijn was ik er altijd een beetje sceptisch over.
Je ogen sluiten en even tot rust komen, ik ben er zo slecht in om dit thuis te doen, die tijd voor mezelf te nemen. Maar niet geschoten is altijd mis, dus nu mocht ik het ervaren.En ik ben dus erg verbaasd, enthousiast en dankbaar voor die kans. Een uurtje tijd voor mezelf, waarin ik ondanks mijn beperkingen mee kan doen, mag en kan ontspannen En bovenal erna weer even mag voelen dat ik energie heb, en zelfs even dankbaarheid voel mijn lijf. Ik dus om en er absoluut van overtuigd dat yoga een aanwinst is voor mensen met fibromyalgie.