Yoga therapie /coaching voor iedereen

"Yoga is voor iedereen"

Locaties 

Ik heb geen eigen studio, maar huur ruimtes, geef les bij bedrijven en vergaderlocaties, geef personal yoga in mijn studio aan huis of kom bij u thuis of op een naar u gewenste locatie.

Yoga Point Woerden
Een hele fijne yogastudio die ik huur voor de groepsles Yoga Therapie en waar ik af en toe een les verzorg en ook bijscholingen voor geef.

Dance Academy
De locatie die ik huur om workshops als ouder/kind yoga te geven.

Samsara
Regelmatig verzorg ik samen met Samsara sessies Nidra Klankyoga, lees hier meer over deze bijzondere belevenis.

Samenwerkingspartners

Zinzijn Coaching
Ik ben "onderaannemer" van Zinzijn, als yoga coach kan ik voor het UWV verschillende (modulaire) trajecten begeleiden als bijvoorbeeld het werkfit traject.

Dasra
Voor de personal coaching opleiding verzorg ik een deel over hoe je als docent om kan gaan met yogi's in je les die chronische pijn hebben en tevens een volledige bijscholing/specialisatie hierover.

Skin Bodycare Schoonheid en massagesalon
Sandra van Leeuwenkamp is gespecialiseerd in Fibromyalgie massage, samen kunnen wij jouw pijnklachten verminderen door een combinatie van yoga en massage.

Ontmoet Woerden / Beleef Woerden 
Op verzoek verzorg ik Office-/ Meeting Yoga of andere leuke groepsactiviteiten bij diverse (vergader)locaties bijvoorbeeld tijdens een vergadering, evenement of seminar die u bij één van de locaties houdt, maar ook super leuk als een Teambuilding of groepsactiviteit.

Een aantal van de (vergader)locaties in en rond Woerden waar ik mee samenwerk is:
de Hall Burgerei en Zakenlui
Napkins
Hofclub
Plein 7

Welzijn Woerden - Brede scholen
Als Na Schoolse Opvang activiteit bied ik via Welzijn Woerden / Sjors Actief op verschillende scholen in blokken kinderyoga aan.

Workshop Factory
Bij de Workshop Factory geef ik op verzoek leuke yogaspecials en/of workshops, een prachtige locatie waar ze ook diverse kook- en creatieve workshops geven, ook super leuk om te combineren met yoga.

Colours4Kids 
Samen met Jeanette geef ik kinderfeestjes die geheel naar eigen wens aangepast kunnen worden.

HBM Coaching en Massage
Wil je na de yoga een heerlijke massage, dan kan Henk Barends je wellicht verder helpen.

Yoga International 
Ik ben ambassadeur van het tijdschrift Yoga International, mijn leerlingen kunnen hiervan meeprofiteren door een extra goedkoop abonnement (€ 17,50 ipv € 29,95) per jaar af te sluiten, dit kan via:
http://yoga-international.nu/yogaleerling-abonnement