Yoga therapie /coaching voor iedereen

"Yoga is voor iedereen"

Gastenboek

R Vd end
03-01-20 12:47:51
Op donderdag ochtend krijg ik yoga les met een groepje. De lessen zijn fijn Nathalie luistert goed naar hoe iemand zich voelt en past de les vaak aan.
Op haar 2020 Nathalie ik wens je alle goeds
Groetjes ria
Alian de Jong
24-11-19 12:30:28
Ik ben erg blij met de Onco-yoga lessen die ik bij Nathalie heb gevolgd. Een rustpuntje in de behandelperiode, op een prettige manier contact met lotgenoten en ook even je lichaam weer gebruiken. Bij de fysiotherapeut die ik zag na mijn operatie kreeg ik complimenten, en hoefde niet meer naar haar terug te komen omdat de yoga ook prima werkt!
Nathalie houdt rekening met bewegingen die je niet kunt maken, maar daagt je ook uit om je grenzen op te zoeken. Zelfs toen ik tijdens de behandeling ook nog mijn enkelband scheurde, kon ze de lessen zo aanpassen dat ik gewoon mee kon doen.
Shivani S
16-11-18 17:03:44
Lieve Nathalie, ik heb zoveel aan jouw les gehad. Je hebt mij hele goede tips gegeven. Ik vind nu meer rust in mijzelf. Samen met jou heb ik voor het eerst kennis gemaakt met yoga nidra. Ik was verrast na deze oefening. Het gaf mij zoveel rust in mijn hoofd en in mijn lichaam. Nogmaals bedankt voor deze mooie en leerzame ervaring.
Astrid (Locatus)
20-04-18 11:27:37
Bedankt voor de rustmomenten na de pauze. Toch bijzonder hoe je na 20 minuten stoelyoga weer ontspannen aan het werk gaat...

Ik zou het heel leuk vinden als jullie hier je ervaringen willen delen over Miracle Yoga en één van mijn lessen.