Yoga therapie /coaching voor iedereen

"Yoga is voor iedereen"

De persoon achter Miracle Yoga    

Mijn naam is Nathalie van Roon-Rombout, geboren in 1976 en woonachtig in Woerden met mijn man en liefste hond.
Na een hele mooie carrière op kantoor waarin ik veel bereikt hebt, maar ook steeds meer stress en klachten ervoer, kwam ik in contact met yoga.
Na een aantal jaar zelf yoga te hebben beoefend, ben ik naar India gegaan om meer verdieping te halen uit yoga en de officieel door Yoga Alliance gecertificeerde opleiding tot yogadocente te volgen.
D
eze tijd heeft mij zoveel geleerd en goeds gebracht dat ik besloten heb een carrière switch te maken tot yogadocente om mijn opgedane kennis en ervaring zoveel mogelijk te kunnen overdragen op anderen.

Inmiddels heb ik de afgelopen jaren veel opleidingen, bijscholingen en specialisaties gevolgd en ben ik afgestudeerd als coach/therapeut en tot erkend docent bij Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) die staat voor kwaliteitsdocenten.
Ik heb voor dit afstuderen ook onderzoek gedaan naar Yoga bij Fibromyalgie met hele mooie resultaten, lees hier mijn rapport.

Yoga is voor mij een onderdeel van mijn leven geworden, een levensstijl; het brengt mij tot rust in deze hectische maatschappij en is het moment voor mijzelf, zorgt ervoor dat ik in het hier en nu leef, bij mijzelf blijf en luister naar mijn lichaam en helpt mij tevens mijn lichaam sterk te houden en mijn lichamelijke klachten en chronische pijn te verlichten. Ook met mijn psychische aandoeningen weet ik te dealen door de yoga.

"Yoga voor Iedereen"!
Omdat mijn spanningsklachten en ook mijn lichamelijke en chronische pijnklachten (o.a. door artrose en fibromyalgie) verlicht worden door het beoefenen van yoga wil ik yoga en wat de beoefening hiervan (op welke manier dan ook) voor je kan betekenen op zoveel mogelijk mensen overbrengen en toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht eventuele geestelijke of lichamelijk beperkingen en/of ongemakken.
Ik kijk naar dat wat wel kan en mogelijk is en niet naar wat allemaal niet kan.

Ik ben gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met kanker en chronische pijn en tevens aan ouderen en mensen die met stress, depressie en burn-out klachten te maken hebben.

Van origine heb ik een zorgachtergrond en ik vind het heerlijk om nu ook weer met deze doelgroep te mogen werken, van ouderen en mensen met beperkingen tot kinderen, iedereen is welkom bij mij op de mat en/of stoel.