Yoga therapie /coaching voor iedereen

"Yoga is voor iedereen"

De persoon achter Miracle Yoga    

Mijn naam is Nathalie van Roon-Rombout, geboren in 1976 en woonachtig in Woerden met mijn man en liefste hond.
Na een hele mooie carrière op kantoor waarin ik steeds meer stress en klachten ervoer, kwam ik in contact met yoga.
In 2017 ging ik naar India om de Yoga Alliance gecertificeerde opleiding tot yogadocente te volgen en toen wist ik dat dit mijn roeping was en wilde ik mijn opgedane kennis en ervaring zoveel mogelijk overdragen op anderen.

De afgelopen jaren heb ik veel opleidingen, bijscholingen en specialisaties gevolgd en ben ik afgestudeerd als coach/therapeut en tot erkend docent bij Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) die staan voor kwaliteitsdocenten.
Ik heb voor dit afstuderen ook onderzoek gedaan naar Yoga bij Fibromyalgie met hele mooie resultaten, lees hier mijn rapport.

Yoga is voor mij een onderdeel van mijn leven geworden, een levensstijl; het brengt mij tot rust in deze hectische maatschappij en is het moment voor mijzelf, zorgt ervoor dat ik in het hier en nu leef, bij mijzelf blijf en luister naar mijn lichaam en helpt mij tevens mijn lichaam sterk te houden en mijn lichamelijke klachten en chronische pijn te verlichten. Ook met mijn psychische aandoeningen weet ik te dealen door de yoga.

Helaas kan ik vanwege mijn eigen gezondheidssituatie maar enkele klanten per week lesgeven.

"Yoga voor Iedereen"! 
Omdat mijn spanningsklachten en ook mijn geestelijke en lichamelijke en chronische pijnklachten (o.a. door artrose en fibromyalgie) verlicht worden door het beoefenen van yoga wil ik yoga en wat de beoefening hiervan (op welke manier dan ook) voor je kan betekenen op zoveel mogelijk mensen overbrengen en toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht eventuele geestelijke of lichamelijk beperkingen en/of ongemakken.

Ik kijk naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden.

Ik ben gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met kanker en (chronische) pijnklachten en tevens aan ouderen en mensen die met stress, depressie en burn-out klachten te maken hebben. 

Van origine heb ik een zorgachtergrond en ik vind het heerlijk om nu ook weer met deze doelgroep te mogen werken, van ouderen en mensen met beperkingen tot kinderen, iedereen is welkom bij mij op de mat en/of stoel.