Miracle Yoga

"Yoga is voor iedereen"

Online lessen / Thuisyoga

In verband met het corona virus geef ik momenteel geen lessen, om thuis te kunnen blijven bewegen en ontspannen, kun je je aanmelden om opnames van verschillende yogalessen te ontvangen.

Online yoga; voor velen de oplossing voor dit moment; docenten hebben immers inkomsten nodig en er is meer behoefte aan ontspanning dan ooit. Toch vind ik het lastig en sta ik er niet helemaal achter.
Als docente ben ik van toegevoegde waarde in een les; ik begeleid mensen niet alleen met mijn stem, maar kijk goed naar mijn yogi's en "corrigeer" waar nodig om lichamelijke klachten te voorkomen en daarnaast zoek ik steeds naar hulpmiddelen om meer comfort in een houding te ervaren.
Het grootste gedeelte van mijn yogi's en doelgroep heeft daarnaast lichamelijke beperkingen en heeft deze begeleiding echt nodig.
Maar nood breekt wetten zullen we maar zeggen en er is vraag naar vanuit mijn yogi's, daarom heb ik besloten een aantal hele zachte laagdrempelige lessen op te nemen en via Youtube te verspreiden.

Ik heb meerdere opnames gemaakt van gevarieerde tijdsduur zodat ieder thuis naar behoefte deze oefeningen kan doen op ieder gewenst moment.  

De opnames bestaan op dit moment uit o.a.:

Deze lijst wordt wekelijks steeds uitgebreid met 20 minuten Hatha en 20 minuten Yin en soms Nidra en meditatie.

🌸 Korte meditatie/ stilzit oefeningen (2 x 5 minuten)

🌸 Ademoefeningen (5 minuten)

🌸 Lange en kortdurende yoga nidra (slaapyoga) (25 en 60 minuten)

🌸 Hatha Yoga (20 en 30 minuten)

🌸 Yin Yoga (20 en 30 minuten) 

🌸 Eenvoudige lichte rek- en strekoefeningen voor op de mat of stoel (15 minuten)

Wil jij hier ook gebruik van maken? Stuur mij een berichtje via één van de kanalen of schrijf je in via de Eventkalender.
Kosten €25 (voor ca. 2,5-3 uur les in totaal), je krijgt via Whatsapp de opnames toe gestuurd. 

De  opnames zullen tot 27 april zijn, afhankelijk van nieuwe ontwikkelingen rondom het virus kan er gekozen worden weer nieuwe opnames te maken en te sturen, hiervoor betaal je dan weer opnieuw.

Ook is het mogelijk personal opnames te krijgen, na een telefonische intake, kan ik oefeningen en meditaties op maat geven voor thuis. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.