Miracle yoga...en meer

"Yoga therapie / coaching voor iedereen"

Gastenboek

R Vd end
03-01-20 12:47:51
Op donderdag ochtend krijg ik yoga les met een groepje. De lessen zijn fijn Nathalie luistert goed naar hoe iemand zich voelt en past de les vaak aan.
Op haar 2020 Nathalie ik wens je alle goeds
Groetjes ria
Alian de Jong
24-11-19 12:30:28
Ik ben erg blij met de Onco-yoga lessen die ik bij Nathalie heb gevolgd. Een rustpuntje in de behandelperiode, op een prettige manier contact met lotgenoten en ook even je lichaam weer gebruiken. Bij de fysiotherapeut die ik zag na mijn operatie kreeg ik complimenten, en hoefde niet meer naar haar terug te komen omdat de yoga ook prima werkt!
Nathalie houdt rekening met bewegingen die je niet kunt maken, maar daagt je ook uit om je grenzen op te zoeken. Zelfs toen ik tijdens de behandeling ook nog mijn enkelband scheurde, kon ze de lessen zo aanpassen dat ik gewoon mee kon doen.
Shivani S
16-11-18 17:03:44
Lieve Nathalie, ik heb zoveel aan jouw les gehad. Je hebt mij hele goede tips gegeven. Ik vind nu meer rust in mijzelf. Samen met jou heb ik voor het eerst kennis gemaakt met yoga nidra. Ik was verrast na deze oefening. Het gaf mij zoveel rust in mijn hoofd en in mijn lichaam. Nogmaals bedankt voor deze mooie en leerzame ervaring.
Astrid (Locatus)
20-04-18 11:27:37
Bedankt voor de rustmomenten na de pauze. Toch bijzonder hoe je na 20 minuten stoelyoga weer ontspannen aan het werk gaat...

Ik zou het heel leuk vinden als jullie hier je ervaringen willen delen over Miracle Yoga en één van mijn lessen.

Nog enkele recensies vanuit mijn Google pagina:


Had geen ervaring met yoga, maar door lichamelijke klachten en stress gedurende bepaalde periode personal yoga gevolgd bij Nathalie. Mooie ruimte en niets geen zweverig gedoe. Heeft mij geholpen om weer grip op mijn lijf te krijgen. Nathalie bedankt!


Miracle Yoga door Nathalie is een aanrader. Ik ben bij haar terecht gekomen omdat zij vanuit haar eigen ervaring,  leven met chronisch pijn haar lessen kan aanpassen op de wensen en mogelijkheden van de klant. Door het maken van een persoonlijk plan leer ik hoe om te gaan met mijn beperkingen waardoor ik weer optimaal kan genieten van mijn yogalessen zonder pijn.


Vaak hoorde ik van mensen over yoga en hoe fijn ze het vinden.
Om eerlijk te zijn was ik er altijd een beetje sceptisch over.
Je ogen sluiten en even tot rust komen, ik ben er zo slecht in om dit thuis te doen, die tijd voor mezelf te nemen. Maar niet geschoten is altijd mis, dus nu mocht ik het ervaren. En ik ben dus erg verbaasd, enthousiast en dankbaar voor die kans. Een uurtje tijd voor mezelf, waarin ik ondanks mijn beperkingen mee kan doen, mag en kan ontspannen En bovenal erna weer even mag voelen dat ik energie heb, en zelfs even dankbaarheid voel mijn lijf. Ik dus om en er absoluut van overtuigd dat yoga een aanwinst is voor mensen met fibromyalgie.


 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn