Miracle yoga...en meer

"Yoga therapie / coaching voor iedereen"

De persoon achter Miracle Yoga    

Mijn naam is Nathalie van Roon-Rombout, geboren in 1976 en woonachtig in Woerden met mijn man en liefste hond.
Na een hele mooie carrière op kantoor waarin ik steeds meer stress en lichamelijke en geestelijke klachten ervoer, kwam ik in contact met yoga.

Begin 2017 ging ik naar India om een opleiding tot yogadocente te volgen, in eerste instantie voor mijn eigen ontwikkeling, maar eenmaal daar wist ik dat dit mijn roeping was.
De afgelopen jaren heb ik veel opleidingen, cursussen bijscholingen en specialisaties gevolgd en ook nu nog blijf ik mijzelf steeds ontwikkelen, je bent immers nooit uitgeleerd en er valt zoveel te leren over ons lichaam en geest.

Ik ben o.a. afgestudeerd als coach/therapeut en erkend docent bij Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) die staat voor kwaliteitsdocenten.
Ik heb voor dit afstuderen onderzoek gedaan naar Yoga bij Fibromyalgie met hele mooie resultaten, lees hier mijn rapport.

Yoga is voor mij een onderdeel van mijn leven geworden, een levensstijl; het brengt mij tot rust in onze hectische maatschappij, zorgt ervoor dat ik in het hier en nu leef, bij mijzelf blijf en luister naar mijn lichaam. Tevens helpt yoga mij mijn lichaam sterk te houden en mijn lichamelijke klachten en chronische pijn te verlichten. Ook met mijn psychische aandoeningen weet ik te dealen door de yoga.

Helaas kan ik vanwege mijn eigen gezondheidssituatie maar enkele lessen/sessies per week geven.

"Yoga voor Iedereen"! 
Omdat mijn spanningsklachten en ook mijn geestelijke en lichamelijke en chronische pijnklachten (o.a. door artrose en fibromyalgie) verlicht worden door het beoefenen van yoga wil ik yoga, en wat de beoefening hiervan (op welke manier dan ook) voor je kan betekenen op zoveel mogelijk mensen overbrengen en toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht eventuele geestelijke of lichamelijk beperkingen en/of ongemakken.

Mijn kracht is te kijken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden.

Ik ben gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met kanker en (chronische) pijnklachten en tevens aan ouderen en mensen die met stress, depressie, slaapproblemen of burn-out klachten te maken hebben. 

Van origine heb ik een zorgachtergrond en ik vind het heerlijk om nu ook weer met deze doelgroep te mogen werken, van ouderen en mensen met beperkingen tot kinderen, iedereen is welkom bij mij op de mat en/of stoel.

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn