Miracle Yoga

"Yoga is voor iedereen"

In verband met de corona maatregelen, kan het zijn dat een workshop / evenement niet door kan gaan of buiten plaats vindt. 
Ik hoop dat je toch een ticket wil kopen of je wil aanmelden, mocht het gecanceld worden, krijg je uiteraard een tegoedbon voor een volgende keer.

Evenementen kalender


Klank Nidra

Start:28-06-2020
10:30
Einde:28-06-2020
12:30

Een bijzondere samenwerking tussen Samsara en Miracle Yoga; een combinatie van yoga nidra (de "slaap yoga") met klankschalen, gongs en anderen mooie instrumenten. De ultieme ontspanning voor lichaam en geest die nog intenser zal zijn door alle geluiden die door de nidra en de visualisatie zullen lopen en vervolgens zal de nidra overgaan in een prachtig en intens gong- en klankschalen bad, deze ervaring wil je echt niet missen.
Het enige dat je hoeft te doen is liggen en luisteren naar de stem van Nathalie en de prachtige klanken die Frans en Marian zullen maken.
Deze sessie is in de prachtige en bijzondere ruimte van Samsara in Harmelen waar zachte matrassen zullen klaar liggen. Zelf even een kussentje en dekentje meenemen voor extra comfort.
We starten 10.30 uur (inloop vanaf 10.15) en we sluiten af met thee met wat lekkers.
Kosten € 29,50 p.p (+€ 1 ticketkosten)
LET OP!
koop je ticket via de link:
https://shop.eventix.io/984e7910-31fd-11e9-91e9-7b15a0638d0c/events
(dus niet via onderstaand inschrijfformulier, link even kopiëren en plakken in je browser)

Voor meer informatie over gongbad / klankervaring kijk op www.samsaranu.nl
Voor meer informatie over de yoga nidra kijk op www.miracleyoga.nl.Terug naar overzicht