Yoga therapie /coaching voor iedereen

"Yoga is voor iedereen"

Yoga Nidra

Yoga Nidra de zogenaamde “Yogi slaap", is een staat van bewuste diepe slaap, een ontspanningsoefening waar je alleen maar hoeft te liggen en mijn stem te volgen. 

Een half uur yoga Nidra kan voelen als drie uur slaap of een kwartier voelt aan alsof je een “powernap” gedaan hebt, ideaal bijvoorbeeld om halverwege de dag te doen om weer vol energie aan het tweede deel van de dag te beginnen

Tijdens een Yoga Nidra les begeleid ik je met een combinatie van de rotatie van bewustzijn door het lichaam (soort bodyscan), ademwerk en visualisatie.  De ultieme ontspanning voor lichaam en geest.
In Yoga Nidra verlaat je de wakkere staat van bewustzijn, ga je naar de diepe slaapstaat en blijf je toch volledig wakker en alert.
De duur van een les kan variëren tussen de 15 en 60 minuten.

Yoga Nidra kan o.a. helpen bij:

🌸 slaapproblemen 
🌸 stressklachten en burn-out
🌸 migraine en hoofdpijn
🌸 (chronische) pijnklachten
🌸 trauma (PTSS)
🌸 depressies en angststoornissen
🌸 vermoeidheid

Klanknidra yoga

Regelmatig verzorg ik samen met Frans en Marian van Samsara een sessie Nidra Klankyoga waar wij je meenemen in deze bijzondere belevenis; een combinatie van yoga nidra (de "slaap yoga") met klankschalen, gongs en anderen mooie instrumenten. De ultieme ontspanning voor lichaam en geest die nog intenser zal zijn door alle instrumenten die door de visualisatie zullen lopen en door te eindigen met een "gongbad". 

Een gongbad is een verrassende ervaring waarbij je liggend op een matje met je ogen dicht luistert naar een prachtige klankbeleving en "trillingen" die je in je hele lichaam voelt waardoor je als het ware energetisch wordt schoongewassen.

Kijk op de 
eventkalender voor de eerstvolgende data.


Foto klanknidra sessie